Firkantturneringen 2023

FIRKANTTURNERING I HOLLAND I UGE 29 – 2023

(In English below)

Nu er det tid at melde sig til firkantturneringen i Holland i uge 29.

Turneringen afvikles i UtrechtKampong CC’s baner.

Når I melder jer til, sender jeg yderligere information.

Jeg håber du vil med. I så fald vil jeg bede dig

1. Give besked til mig om din og evt. ledsagers deltagelse inden den 20. marts som er den dato der er sat af hollænderne af hensyn til hotelreservation. Når jeg har overblik over deltagere og behov for hotelværelser giver jeg Jan Willem besked, hvorefter I selv booker værelserne. Hotellet kræver ikke depositum, så I skal først betale ved afrejse. Som I kan se, er priserne 95 euro pr. nat for et dobbeltværelse; 85 euro for et enkeltværelse.

2. Indbetale turneringsfee (dækker alle de sociale arrangementer, måltider, mv omkring kampene) på 175 euro for spillere og 135 euro for ikke-spillere til Fortys kasserer Birgitte Østergaard inden 1. juni 2023. (Reg. nr. 2440 Konto nr. 5980002642)

Så overfører vi samlet til hollænderne.

3. Begynde at glæde dig til turen.

Transport til Holland sørger vi hver især for selv at arrangere. Der må være rige muligheder for at aftale samkørsel, tænker jeg.

Mvh

Ole Helmersen

Oh.msc@cbs.dk

Phone 40262342

QUADRANGULAR TOURNAMENT IN HOLLAND IN WEEK 29

Now it is time to register for the Q4 tournament in Holland in week 29. The tournament will be played in Utrecht, Kampong CC.

I attach information received from the Dutch organizers.

I hope that you will want to participate. If so, please:

1. Notify me about your (and accompanying partner’s where relevant) participation by 20th March. When I know who will join the tour, I’ll inform Jan Willem about our hotel needs after which you book the rooms directly with the hotel yourselves. The hotel will not require a deposit so you pay when you leave. Hotel prices: 95 euros per night for a double; 85 euros for a single room.

2. Pay the tournament fee (covering all social event, meals) to Danish XL (Birgitte Østergaard) by 1 June. After that we transfer en bloc for all. Prices:175 euros for players; 135 euros for non-players.

3. Start looking forward to the tour.

It is your own responsibility to arrange transport to Holland. There will most likely be ample opportunity to organize this on a ‘fill-up cars’ basis from the various locations in Denmark we come from.

Best wishes

Ole Helmersen

Oh.msc@cbs.dk

Phone 40262342

Looking forward meeting my Danish friends in Utrecht in week 29

Præsident Duco Ohm, SGS