The Quadrangular Tournament 2024 i uge 29

Til alle i og omkring Dansk XL

(For text in English see below the Danish text)

Som mange sikket ved, er vi i år værter for den årlige Quadrangular Tournament med deltagelse af Holland, England, Spanien og os selv. Turneringen vil blive spillet på Svanholm Park i uge 29 – fra mandag 15. juli til fredag 19. juli. Vi skal spille tre 45-overskampe og tre 20-overskampe i løbet af de fem dage turneringen varer, så der er brug for ganske mange spillere.

Derfor åbner tilmeldingen nu. Hvis du har lyst til at være med til denne årets cricketbegivenhed for velrutinerede cricketers og møde mange ’gamle kendinge’ både fra Danmark og fra de øvrige lande, må du gerne skrive til undertegnede. Så kommer du med på holdkortet.

Det er en forudsætning for at deltage, at man er medlem af Dansk XL. Derudover opkræves der et turneringsfee på 1500 kroner, som dækker klubbens udgifter til forplejning – frokost de fem turneringsdage, barbecuearrangement om tirsdagen, afsluttende turneringsmiddag på Glostrup Park Hotel torsdag aften, brug af baner og faciliteter, mv.

Hvis du har brug for overnatning i København ifm. turneringen har vi lavet en aftale med Glostrup Park Hotel, hvor du/I kan booke værelser til følgende priser:

  • Enkeltværelse – kr 700 pr. nat
  • Tosengsværelse – kr. 800 pr. nat
  • Tresengsværelse – kr. 900 pr. nat

Priserne er inklusive morgenmad.

Hotellets adresse er: Hovedvejen 41, 2600 Glostrup. Det ligger ca. 6km fra Svanholm Park.

Du booker selv værelse gennem dette link https://booking.parkhotel.dk/V8Client/Inquiry.aspx

Brug denne kode: FORTY2024

Fristen for tilmelding og indbetaling af turneringsfee er 15. maj. Turneringsfee indbetales til kasserer Birgitte Østergaard på denne konto:

Registreringsnummer: 2440

Kontonummer: 5980002642

Du tilmelder dig turneringen ved at skrive en mail til undertegnede på oh.msc@cbs.dk.

Der er brug for mange spillere, så vi kan dække begge turneringer godt. Vi har i bestyrelsen en beslutning om at satse på at vinde 45-overturneringen og vil derfor stille stærkeste hold til de tre lange kampe. Hvis muligt stiller vi med et andet hold til de tre 20-overs kampe – muligvis med lidt overlap.

Mvh – på bestyrelsens vegne

Ole Helmersen

To alle in and around Dansk XL

As many of you will know, Dansk XL hosts the annual Quadrangular Tournament with participation from Holland, England, Spain and us. The torunament will be played at Svanholm Park in week 29 – Monday 15 July through Friday 19.July. We are to play three 45-overs matches and three 20-overs matches during the five days, so we need many players.  

Registration for the tournament opens now. If you wish to participate please write to me on oh.msc@cbs.dk.

Participation in the torunament requires membership of dansk XL. And it requires the payment of a torunament fee of 1500 kroner, which covers lunch on the five days, a barbecue dinner at the ground on Tuesday evening, the tournament dinner at the hotel on Thursday evening, ground hire and sundries.

If you need accomodation in Copenhagen you may book rooms at Glostrup Park Hotel at the following rates:

  • Single room: 700 kroner per night
  • Two bed rooms: 800 kroner per night
  • Three bed rooms: 900 kroner per night.

Prices include breakfast.

The address of the hotel is Hovedvejen 41, 2600 Glostrup. About 6km from Svanholm Park.

You can book through this link: https://booking.parkhotel.dk/V8Client/Inquiry.aspx

Uset his code: FORTY2024

If you wish to participate in the tournament, please write to Ole Helmersen oh.msc@cbs.dk and pay the tournament fee to Dansk XL’s treasurer, Birgitte Østergaard, by 15th May.

Payment details:

Registration number: 2440

Account number: 5980002642

Best wishes – on behalf of the board of Dansk XL.

Ole Helmersen