Cricketbog – Betal for en og få to

Årets cricketbog: Køb to og betal for én

Af Peter Fredberg

”En fortælling om et stykke dansk crickethistorie.”

”Hvis du elsker cricket eller bare er lidt interesseret i spillet, så skal du læse denne lille bog.”

”Bogen fremstår som en vigtig markør i kulturen/litteraturen om dansk cricketliv over de sidste 50-60 år.”

”Som kildeskrift vil bogen have blivende værdi.”

Dét skrev Kjeld Lyngsø i sin anmeldelse af ”Legenderne og stjernerne”, som udkom i sommer op til den 20. kamp mellem Mortensen Legends versus Fredberg All Stars.

Ole Christiansen havde født idéen til jubilæumsskriftet, og over et veldækket bord var det nemt for ham at lokke den tidligere Derbyshire-stjerne Ole Stan Mortensen og journalisten og den fordums Chang-spiller Peter Fredberg med på tanken.

Ja, sådan startede projektet. Og over nogle måneder var det lykkedes at lave et jubilæumsskrift i fornemste kvalitet. På 80 A4-sider havde 14 forfattere skrevet 39 artikler.

Som man kunne læse i Kjeld Lyngsøs anmeldelse: ”Mange af de involverede spillere har bidraget med interessante fortællinger og anekdoter, som alle os, cricketentusiaster, vil kunne nikke genkendende til eller måske selv har været deltagere i.”

Redaktionen – Ole Christiansen, Peter Fredberg, Ole Stan Mortensen og Niels Torp – giver dig her et tilbud, det er svært at sige nej til: Køb to eksemplarer af ”Legenderne og stjernerne” og betal for én.

For 100,- kr. plus porto på 60,- kr. sender vi dig to styk af årets cricketbog. Hvad med at glæde en god, gammel cricketven. Eller måske en i familien. Lige om lidt er det jo også snart jul.

Send 160,- kr. til Ole Christiansen på MobilePay 42168812, og der er lynhurtigt to eksemplarer af ”Legenderne og stjernerne” på vej.

Redaktør Ole Christiansen flankeret af Ole Stan Mortensen (tv) og Peter Fredberg.